A Little Melancholic

Salam.

Ak…

Entahlah wahai Tuhan.wahai dunia.

Kadang-kadang geram bila fikir banyak sangat.

Tapi kali ni kena fikir.

At the end of the day,kita kena accept realiti.Jangan lari dari masalah.

Tapi ni bukan masalah!

Ni perasaan je.

Not of any importance kan?

After all,

Love is only a feeling.

 

CC Medan Idaman,

Gombak.

Hari Terakhir

Salam.

Forgot to make one post telling the world that my final exams was officially overrr..!!!!

Skip that part.

Today is the final day for staying in Kg Baru.A little melancholic hahaha.

Well,I’ll be back to waking up late,hours of doing nothing,sleeping late,doing lots of downloads,and best of all,back to World of Warcraft!!Fuuhh..lama gile tak main dah…

Selamat Pulang kepada semua budak2 IPTA yg baru habis exam…

kepada kawan2 coursemate ak…jumpe lagi next sem!

Walaupun ak memang jarang pegang hp dah kalau balik rumah.(Bil pun tertunggak cehhh)

Akan merindui anda.

Hot Hot Heat

Salam.

Does this post title rings any bells?Not anything important.But yea this post dedicated to say how HOT today is,among other things.

Panas gile.Terik!Walaupun hampir tiap-tiap hari terik,tapi hari ni tak hujan pun.Biasenye,panas terik ni intro kepada hujan lebat je.Ak dgn roomate ak dah tau sgt dah.Sebagai penghuni tingkat rumah paling atas kat bangunan ni,paham2 je la kalau panas tu rase mcm atas kepale.Kalau hujan kilat petir sabung menyabung lagi la.Dinding bilik air pun panas semacam.Hari ni ak tak senang duduk.Bukak kejap buku Lippincott’s Pharmacology tapi tak dapat digest.

Betul la.Macam Cacing Kepanasan…buat ni salah,buat tu pun salah.Dan hari ni jugak hari yg paling tak kena.

Tapi,ade jugak perkara yg menyedapkan hati ak.

Pagi-pagi buta tadi (pukul 8.30am kire pagi buta la utk ak kah3) mak ak call kate nak bawak makan breakfast n sampai dalam 15min lagi.Rupenye mak,kakak n adik ak kat Tasik Titiwangsa je.Dekat.So pagi tadi dapat makan nasik lemak berlauk kat medan selera dekat dgn HKL.Ak happy dapat borak dgn diorang.OMG ak sangat nak balik rumah!Ak buat rekod ni.Orang KL yang rumah dekat gile tapi tak balik2 sepanjang exam ni.Kalau jauh tu faham la kan.

Dalam pukul 12 tengahari pulak,my friend from school call.Bunyik hp tula yg menyebabkan ak bangun dari tidur…Ak suke la dpt random call mcm ni.Makes my day.Thanks!

Kemudian,petang ak tau dah takde harapan utk study lagi,so ak ambik port nak tidur (Lagiiii!!) when suddenly my sister yg kerja di Johor tu call…Of course!Nak wish belated birthday.Hahahaha…Die siap kate die dah assume ak merajuk.LOL LOL ingat ni budak darjah 6 ke ape….Tapi mmg ak terfikir pun kenape die tak sms/call.kah3.Demand…!

So now it’s 9.00pm and I’m sitting in front of my laptop.Malam ni tak turun makan.Ak harap esok hari bermula dgn baik dan berakhir dgn baik.Ak nak buat sesuatu yg ak suka.Tapi tak tau la ape.Jarang ak clueless ni.

OK…habis dah. =)

7.11pm

Salam.
I’d figured I should do a post in conjunction with today,7th of November,which is the date I was born.
LOL.Anyway,I just thought that I should write something just for the sake of having a post dated today.
(Not really a good intro..!)

I don’t celebrate birthdays.I only celebrate other people’s birthdays.But I really really appreciate those who take their time to say Happy Birthday to me.Thanks a whole lot!I’d wish you back.

berjuta

This post is written starting 7.11pm on 7/11..(betul tauuu!!)

Suda 20 laaaa!!!!