LifeLine4Gaza konvoi bantuan humanitarian ke Gaza yang disertai hampir 50 buah negara yang terdiri dari pelbagai latar belakang agama, bangsa, negara, pekerjaan dan NGO yang bersatu atas sebab yang sama.

Doakan keselamatan konvoi supaya perjalanan kapal dapat diteruskan ke Gaza walaupun setakat ni, dah terbukti keganasan rejim Zionis dgn serangan terhadap kesemua 7 buah kapal dan beberape peserta disahkan meninggal/syahid.

VivaGazaPalestin – Facebook

Ramai jugak peserta dari Malaysia yang wakil NGO atau perseorangan. Yang penting sekarang bukan mase nak politikkan isu. Tak payah nak kate mane wakil parti tu, mane wakil parti ni. Baik tanye diri sendiri macam mane nak bantu misi humanitarian ni. Tak payah nak kire niat orang yang naik kapal tu. Last2 kite yang bercakap ni, berani ke nak risk life untuk join misi berani mati macam ni kan? Kirimkan doa untuk semua yang terlibat.

PressTV

Turkish NTV

Al Jazeera

*Press conference oleh Crisis Management Team (CMT) berkenaan serangan terbaru ini di Hotel DePalma, Shah Alam (seksyen 19)  1 jam lagi*

Advertisements

One thought on “Senjata Kita Doa

  1. allahuakbar!!
    jugak x perlu persoalkn niat org.
    doakan spy usaha mereka tu diberkati,dibantu Allah.
    setuju jgn politikkan isu.
    kan isu palestin ni isu ummah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s