Salam.Walaupun dah lepas (hehe), ak nak jugak tulis pendapat ak pasal Piala Thomas.

Pemain no 1 dunia kite Lee Chong Wei main okay je hari tu…ak rase sebab die stress. Faham la kan peminat Malaysia ni macam mane. Berharap macam nak rak. Kalau kalah tak dapat nak terima. Beregu kalah sampai Misbun kene ‘sorok’ pemain takut ‘reaksi peminat’. Adoi la diorang ni. Next time okay. Kalau tak ak yang turun padang tu. Habis.

Sekarang masa untuk Piala Dunia pulak. Jangan cakap ada orang tak tau! Haha. Sebenarnye, due event sukan ni je yang ak ikut dalam banyak2 sukan dan piala. I’m not a sport junkie. Dulu2 ak tengok jugak EPL. Tapi abang ak dah takde kat rumah, ak pun dah tak bukak. Ak rase Malaysia akan dapat layak jugak. Tapi 20-30 tahun lagi. Adoi. Tak tau la kalau ak still layan bola mase tu. –_-

Baru2 ni tak tau nak pos ape walaupun ak tiap-tiap hari baca benda menarik dekat surat khabar. Memang surat yang mengkhabarkan berita ragam orang Malaysia pilihan ak ialah Sinar Harian. Ak tak rase diperbodohkan bace paper ni. Tahniah Karangkraf! Ak suka artikel Prof Abdul Aziz Bari, pensyarah Undang-Undang UIAM.

OK blog. Until next post.

Advertisements

4 thoughts on “Piala Thomas dah. Piala Dunia pulak.

  1. menn, kite geng! peminat bola n badminton. errrk. tp ana nk final exam aaa.. tgk bola kat gombak la jawabnyaa. hehehe

  2. saya pelajar prof bari 😉 die mmg best sbb very direct, kemas, benar, based on true principles, berani. xtaula klu student2 dia x sedar2 lg.huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s