Salam. Minta maaf kpd diri sebab tak konsisten menulis kat blog. Ak just nak cakap memang betul benar belaka musuh perempuan ialah perempuan. Sebab memang perempuan je yang paham hati perempuan. Kalau kate perempuan macam kerak nasik lame2 lembut jugak, haih perempuan kalau keras? Macam kerak hangus. 

Pendapat ak, the worst type of woman kan, perempuan yang terlalu dependent dan immature. Disokong oleh beberapa kisah real-life. Walaupun macam tu, diorang ni memang ade pasangan yang suke/terima sikap diorang tu. Tapi ak fikir, long-term, type macam ni paling menyusahkan orang lain.

Minta maaf wahai perempuan. Dari seorang perempuan yang setakat ni dah terjumpa macam2 type perempuan, some I admire, some I loathe, some are my eternal enemies. Tapi ak tak lupa, manusia2 yang paling hebat ak pernah kenal pun perempuan jugak. 2 dalam 1 lah perempuan ni! Susah nak faham. Walaupun ak pun perempuan.

Ya Allah, berikan ak kesabaran meng’handle’ perempuan macam ni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s