Search Engine Terms

These are terms people used to find your blog.

Yesterday

Search                             Views

filem melayu online               2

it’s all in the mind quotes      2

keane night train                  1

the radio dept                      1

penempatan ktsn                 1

kuota ktho                           1

penipuan jaksa kolej di ukm 1

HAHAHAHA woi blog ak takde maklumat berkenaan k! Skandal tol…hak3

btw, nak cerita sket pasal penempatan kolej 10/11. Betul2 takde kuota kali ni. Post ak yang terdahulu, ak (n housemate) bengang camne leh dapat kolej luar masa semua classmate dapat kolej dalam. Tapi lame lepas tu ak suka dok sini. Untuk semester akan datang, ramai la pulak classmates ak join the club. Sebab?

Takde kuota. Takde kesian punye la. Haha. So, mereka ni pun ditempatkan betul2 ikut merit. Ada jugak sekumpulan classmates dapat kolej dalam because of their impressive merit (>100). Kolej luar kitorang ni pun telah dibuka untuk boys di mana ak sangat tidak setuju…!

Tapi ape leh wat. Ceh! Ak TAK NAK berjiran dengan budak ukm. Keh3

DSC01475

SELAMAT DATANG Rx 2… =p

Front pic dah hilang pule.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s