Salam.

Yaa..sudah lame tak menulis. Boleh tahan lame. Terasa ketinggalan di belakang bloggers aka classmates ak..hak3

Ak baru discover beberapa blog baru yang ditulis oleh classmates ak. Ni yang terbaru. Memang best stalk blog orang ni. Haha

Seperti tajuk nye, esok Mid Semester Exam. Bak kate mak ak, asyik2 exam. Memang pun. Tapi kalau tak exam habis la tak sentuh notes kan? Orang2 macam ak ni la. =p

Pelbagai Sistem Tubuh & Terapi

Antiinfektif & Lain-Lain Kemoterapi

Pensterilan & Teknik Aseptik

Analisa Farmaseutikal I

teknologi Farmaseutikal I

Amalan Farmasi I ( T_T)

Hari ni ak pergi hospital kerana *kurang* sihat. Tak pe lah. Kite tengok ape result nanti. Segala datang dari Allah, bak kata mak ak lagi.

Kakak ipar ak yang kedua InsyaAllah bersalin hari ni…Dah ade tanda2. Tapi doc suruh rehat dulu. Waaah! Selamat datang baby baru!

Adik jantan ak tu pulak baru balik dari perkhemahan kat perkarangan sekolah kitorang dulu (SRIAAG). Die kate mase ‘berkawal’ malam, die dgn member die ternampak hantu pocong….(kesahihan cerita tak dapat dipastikan hahahhaa) Takut budak tu. Haih…hidup ni panjang lagi. Benda2 ni kire pengalaman hidup la. Ngehhh

Ak pulak?

Rasa macam tak logik dapat habiskan semua notes.

OK that’s all for this post. Semoga Berjaya!



Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s