Special nye tag ni ialah sbb ak yg semangat nak jawab.Padahal takde sape yg tag ak.Kahkahkah.Thanks to Benzaldehyde!

Cara2nya :
1. Pergi ke tempat/partition yang anda simpan gambar.
2. Terus ke folder keenam.
3. Kemudian,pilih gambar yang keenam dalam folder tersebut.
4. Taruklah gambar tuh dalam blog anda dan ceritakannya.
5. Cabar enam orang untuk menjawab tag anda.
6. letakkan link mereka dalam blog anda sebagai tanda yang anda mencabar mereka…

So…ak pun bukak folder Pictures,terus ke Folder ke-6………………Pilih gambar ke-6………

Kebetulan!Dapat folder ‘Cameron Highlands 09’ dan gambar ke-6 adalah gambar ak.

Padahal dalam folder tersebut ak simpan semua gambar.Kot2 berenti kat gambar orang lain kan.Tapi ak dpt gambar ak.Hehehe.

Dipersembahkan gambar yg agak poyo :

Gambar ke-6
Gambar ke-6

Nak cerita ape ha?

Emm.

Location penggambaran di BOH Tea Plantations,Cameron Highlands.Nice place!Very nice.Ni tempat wajib utk family ak stop by on the way nak turun bawah.

Yang menangkap gambar ni ialah kakak ak,Sofiyyah.Seingat2 ak la…Benda bulat tu ialah Muffins Choc Chip.1 lagi tu tart buah kot.Hehe.Tak ingat.Yang ak ingat,harge die yg mahal2…Biasela kan.Tgk tempat la.Pelancong ramai.Huhuu.

Mase nye 2.54 ptg…pada 8 September 2009.

Suhu?Hahaha ak tak rekod pulak.Sejuk la tapi.Bape minit selepas gambar ni di ambil,hujan pun turun…So,bertambah sejuk.

Percutian ni antare yg paling seronok sbb abg sulung dan family nye pun ade…Sejak berkahwin,kalau tak silap ak ni la first time die dpt luangkan masa utk bercuti dgn kitorang.Dah 4  tahun.Huhu.Semoga Bahagia,abang. =)

Kesimpulannye,gambar ni tak bez pun.Agak poyo je gaye tangan tu.Lagi2 combination color baju dan tudung yang totally out.Baju 4KL ngan tudung biru yang ak baru beli kat Jalan TAR.

Oklah!Tammat.Will write again next time.Sambung bace Dr Jamal punye notes pule…

p/s:Beraya rumah saudara pun ak bantai baju 4KL gak…

Advertisements

4 thoughts on “Sempat Lagi Jawab Tag..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s