Ak bakal menduduki peperiksaan akhir semester 1 bermula 27 Oktober ni.

Arrrgghh.

Exam.

Ble fikir betapa banyaknye yg ak x cover lagi,mmg ngeri.Tapi setakat ngeri camtu je la.Tak cukup nak membangunkan ak dr kerusi ni atau dr katil utk study.Macam ni je laaa..

Anyway,kali ni ade 8 paper yg mne ak rase weakest subject ak ialah Amalan Farmasi II.Kali ni ade calculations pulak.Hadoi.

Ak nak ltk gamba ucapan (konon) good luck kat sini tapi tak berjaya pulak.Uploader ni wat hal.So..

selamat berjaya utk semua student IPTA/S yg bakal amek exam (esp.) student farmasi batch 08/09,tak kira la korang uni mane pun..

*sume bakal pharmacists iAllah*

Ok.habis dah.Tulis post ni pun memakan masa ak yg patut digunekan utk study 1st paper nanti,Patologi Asas.Lebih baik ak bangun dari kerusi ni skang…!!

p/s: Dapat idea nak wat post good luck macam ni dari Nana.

Advertisements

3 thoughts on “Post Malas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s