Thanks Nana.Mention nama ak lak tu.Ye ye ak tau pe nickname ak yg ko gune kat situ…Haha

Macam biasa,soklan open-ended.Tak berapa nak hebat la jawab2 ni.

1. Nama-nama timangan anda:
Banyak.Bukan timangan la.Lebih kpd nama2 pendek.(Padahal nama penuh ak pendek dah).Redha je org nak panggil ape.Cume jangan mistake ‘F’ dengan ‘P’!!!!

2. Anda seorang yang:
Soalan paling susah.Hmmm…banyak fikir?Logikal lebih dari emosional (emm..),Observer.Entah la.

3. Insan teristimewa:
Special people must be someone that I’ve known for years and years…Time is the only way to tell. + Keluarga ak tu wajib la.

4. Lagu kesukaan anda buat mase ini:
Life After Love – Colored Shadows.

5. Makanan kesukaan anda:
Hahaha…penat jawab soalan ni..Refer kat post sblm ni la.

6. Sikap yang buatkan anda stress:
Kalau tengah shopping/keluar/jalan2,sikap org yang asyik mengingatkan tentang masa.Issshh ak tak suka betul.Semua nak cepat.Lainla kalau tgh kejar bas ke,nak pergi kelas ke,takpe la jugak.Eyy.Biasanye ak fire je org2 ni.Adoi.Maaf ye.Tapi memang anti.

7. Warna kesukaan??
Black,Blue.Recently,I like pastel colors.But I also like dark colors.LOL

8. 3 bende yang mesti ada dalam beg:
Wallet,Handphone,Kunci + House scan card

9. Bila kali terakhir anda menangis..kenapa??
???Can’t remember.I find myself not crying on the supposed sad events.

10. Tag 6 rakan anda:
Tahla.Tengok la siapa yg macam rajin.keh3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s